Uutistiedote

Uusi kolmoissidos julkaistu venäjäksi

14. helmikuuta 2012

Uusi pyhien kirjoitusten kolmoissidos, jossa on yhteen sidottuina Mormonin kirja, Oppi ja liitot sekä Kallisarvoinen helmi, on nyt saatavissa venäjäksi.

"Kannustamme jäseniä hankkimaan itselleen nämä pyhät kirjoitukset ja tutkimaan niitä säännöllisesti niin itse kuin perheensäkin kanssa sekä käyttämään niitä kirkon kokouksissa ja tehtävissä", sanotaan ensimmäisen presidenttikunnan kirjeessä, joka oli osoitettu johtaville auktoriteeteille ja kirkon johtohenkilöille venäjänkielisissä yksiköissä. ”Kun jäsenet opiskelevat ja opettavat pyhiä kirjoituksia rukoillen, heidän todistuksensa kasvaa ja he saavat enemmän johdatusta jokapäiväiseen elämäänsä.”

Uusi sidos on saatavissa välittömästi paikallisista kirkon jakelukeskuksista, verkkokaupasta, pyhien kirjoitusten verkkosivustolta sekä Gospel Libraryn mobiilisovelluksena. Tämän painoksen ansiosta kolmoissidos on julkaistu nyt 44 kielellä.

Venäjäksi julkaistut Mormonin kirja, Oppi ja liitot ja Kallisarvoinen helmi ovat olleet aiemmin saatavissa erikseen. Sen lisäksi että tämä uusi painos yhdistää kirjat yhdeksi julkaisuksi, siihen on lisätty lukujen johdantoja ja tiivistelmiä, alaviitteitä, rinnakkaisviitteitä sekä Pyhien kirjoitusten opas, jotka kaikki ovat saatavissa ensimmäistä kertaa. (Pyhien kirjoitusten opas on pyhien kirjoitusten aiheiden aakkosellinen luettelo, johon sisältyy noihin aiheisiin liittyviä yksityiskohtaisia kuvauksia ja määritelmiä sekä tärkeitä viitteitä ja rinnakkaisviitteitä.)

Venäjällä, joka on maantieteellisesti maailman suurin maa, on yli 21 000 kirkon jäsentä. Vaikka profeetta Joseph Smith kutsui lähetyssaarnaajia Venäjälle vuonna 1843, hänen marttyyrikuolemansa viivytti virallista lähetystyötä maassa vuoteen 1895, jolloin eräs ruotsalainen lähetyssaarnaaja kastoi Venäjällä ensimmäisen perheen. Kirkko tunnustettiin Venäjällä virallisesti toukokuussa 1991.

Ja viime kesäkuussa vanhin Russell M. Nelson kahdentoista apostolin koorumista perusti Venäjän ensimmäisen vaarnan Moskovaan.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.