Uutistiedote

Euroopan vyöhykkeen uusi johtokunta aloittaa palvelemisen

Vanhin Paul V. Johnson aloittaa 1. elokuuta 2017 palvelemisen Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon Euroopan vyöhykkeen uutena johtajana. Vanhin Gary B. Sabin tulee palvelemaan ensimmäisenä neuvonantajana ja vanhin Massimo De Feo toisena neuvonantajana. Vyöhykkeen uudesta johtokunnasta ilmoitettiin toukokuussa.

Vanhin Paul V. Johnson aloittaa 1. elokuuta 2017 palvelemisen Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon Euroopan vyöhykkeen uutena johtajana. Vanhin Gary B. Sabin tulee palvelemaan ensimmäisenä neuvonantajana ja vanhin Massimo De Feo toisena neuvonantajana. Vyöhykkeen uudesta johtokunnasta ilmoitettiin toukokuussa.

  

Kirkon maailmanlaajuista hallintoa helpottaa jako maantieteellisiin vyöhykkeisiin, joita on tätä nykyä 25. Tällä hetkellä Euroopan vyöhykkeen johtokunta johtaa yli 480 000 jäsentä, jotka kuuluvat yli 1 300 seurakuntaan yli 40 maassa ja 31 lähetyskentällä. Vyöhykkeellä on myös 13 temppeliä joko toiminnassa, rakenteilla tai peruskorjattavana. Uusi vyöhykkeen johtokunta toimii kirkon ylimpien johtoryhmien eli ensimmäisen presidenttikunnan ja kahdentoista apostolin koorumin johdolla antaen hengellistä ja hallinnollista ohjausta kirkon johtohenkilöille ja jäsenille tällä alueella.

Vanhin Paul V. Johnson hyväksyttiin Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon johtavana auktoriteettina palvelevaksi seitsenkymmeneksi 2. huhtikuuta 2005. Hän on palvellut kirkon koululaitoksen asiamiehenä, Chilen vyöhykkeen johtokunnan jäsenenä sekä uskontokasvatuksen ja peruskoulutuksen ja toisen asteen koulutuksen johtajana. Vanhin Johnson on palvellut monissa kirkon tehtävissä, kuten kokoaikaisena lähetyssaarnaajana Oslon lähetyskentällä Norjassa, neuvonantajana vaarnan johtokunnassa, korkean neuvoston jäsenenä, piispana, vanhinten koorumin johtajana ja Nuorten Miesten johtajana.

Hän syntyi Gainesvillessa Floridassa Yhdysvalloissa 24. kesäkuuta 1954. Hän solmi avioliiton Jill Washburnin kanssa elokuussa 1976, ja suoritti tohtorin tutkinnon opetusteknologiassa Utahin osavaltiollisessa yliopistossa Yhdysvalloissa vuonna 1989. Heillä on yhdeksän lasta.

Vanhin Gary B. Sabin kutsuttiin johtavana auktoriteettina palvelevaksi seitsenkymmeneksi huhtikuun 2016 yleiskonferenssissa. Ennen tätä kutsua hän palveli seitsemänkymmenen viidennen koorumin jäsenenä Pohjois-Amerikan läntisellä vyöhykkeellä. Vanhin Sabin on palvellut monissa kirkon tehtävissä, kuten kokoaikaisena lähetyssaarnaajana Alankomaiden/Belgian lähetyskentällä, vanhinten koorumin johtajana, korkean neuvoston jäsenenä, piispana, Alkeisyhdistyksen opettajana, vaarnan lähetysjohtajana, diakonien ja opettajien neuvojana, partiojohtajana, vaarnanjohtajana ja vyöhykeseitsenkymmenenä.

Vanhin Sabin syntyi Provossa Utahissa 7. huhtikuuta 1954, ja hänellä on liikkeenjohdon maisterin tutkinto Stanfordin yliopistosta. Hän solmi avioliiton Valerie Purdyn kanssa elokuussa 1976, ja heillä on viisi lasta.

Vanhin Massimo De Feo kutsuttiin johtavana auktoriteettina palvelevaksi seitsenkymmeneksi huhtikuun 2016 yleiskonferenssissa. Ennen tätä kutsua hän palveli seitsemänkymmenen kolmannen koorumin jäsenenä Euroopan vyöhykkeellä. Vanhin De Feo on palvellut monissa kirkon tehtävissä, kuten kokoaikaisena lähetyssaarnaajana Rooman lähetyskentällä Italiassa, seurakunnanjohtajana, piirinjohtajana, neuvonantajana piispakunnassa, korkean neuvoston jäsenenä, vaarnanjohtajana ja vyöhykeseitsenkymmenenä.

Palveltuaan kokoaikaisessa lähetystyössä hän aloitti uran kansainvälisessä suhdetoiminnassa, kun Yhdysvaltain ulkoministeriö palkkasi ja valtuutti hänet diplomaatin tehtävään Italian ulkoministeriöön Italiaan. Yli 30 palvelusvuoden jälkeen hän toimi äskettäin sosiaaliturvahallinnon alueellisena liittovaltion avustusten varajohtajana Etelä-Euroopan, Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän vyöhykkeille. Vanhin De Feo syntyi Tarantossa Italiassa 14. joulukuuta 1960. Hän solmi avioliiton Loredana Galeandron kanssa elokuussa 1984. Heillä on kolme lasta.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.